SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Çka është një Fizioterapist?

Fizioterapistët janë të trajnuar në universitet dhe janë ekspertë në diagnostikimin e lëndimit, trajtimin e lëndimit, përshkrimin e ushtrimeve, parandalimin e dëmtimit, rehabilitimin dhe shumë fusha të tjera të sportit dhe shëndetit dhe palestrës.

Çfarë duhet të sjell?

Jini të gatshëm të siguroni historinë tuaj të mëparshme mjekësore ose kirurgjikale. Nëse i keni ato dhe nëse janë të rëndësishme sillni raporte të skanimit / MRI dhe listën e ilaçeve. Ju mund të dëshironi të sillni pantallona të shkurtra dhe bluzë.

Sa vizita do të më duhen?

Numri i trajtimeve do të ndryshojë në varësi të problemit dhe individit. Pas një vlerësimi të plotë, fizioterapisti do të diskutojë planin tuaj të trajtimit për procesin e rehabilitimit.

Çfarë duhet të vesh kur kam terminin tim?

Nëse jemi duke trajtuar këmbët tuaja, nuk do t'ju kërkohet të zhvisheni, por nëse po trajtojmë shtyllën kurrizore, veshni një majicë të brendshme komode dhe modeste, madje edhe një palë pantallona të shkurtra është e përshtatshme.

Si mund të caktoj një termin?

Mund të kontaktoni me telefon (+383 - 044 - 849 -775) ose të përdorni formularin në faqen e kontaktit. Përndryshe përdorni faqen e shpejtë dhe të lehtë të rezervimit në internet, e cila është metoda që ne preferojmë.

A duhet të referohem nga një mjek?

Jo, fizioterapistët mund të vlerësojnë dhe trajtojnë pa referim nga një mjek.

Kohëzgjatja e trajtimit varet nga diagnoza juaj, ashpërsia e lëndimeve tuaja, historia juaj e kaluar mjekësore dhe faktorë të tjerë. Do të bëhen rivlerësime për të vlerësuar përparimin tuaj dhe terapisti juaj komunikon me mjekun tuaj për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të terapisë.

Ne e shohim dhe trajtojmë pacientin për një gamë të gjerë të kushteve dhe diagnozës. Ju lutemi vizitoni Shërbimet tona për një listë të gjerë të kushteve dhe diagnozës për të cilën shohim pacientët.

Thirrni Ordinancën Shëndeti nëse nuk mund të vini në kohën që keni dhe mund të caktojmë një kohë tjetër për ju. Ju gjithashtu mund të telefononi në zyrën tonë të administratës në + 383 044 849 775.

Bëni Një Pyetje

Mos ngurroni të bëni ndonjë pyetje në lidhje me terapinë fizike përmes telefonit ose dërgoni pyetjen tuaj përmes kësaj forme më poshtë. Mesazhi juaj do t'i dërgohet drejtpërdrejt stafit tonë i cili do të përgjigjet sa më shpejt që të mundet.