SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Lendimet ne sport

Përqendrohuni në Rehabilitimin Tuaj

Takimi juaj i parë nuk do të ndryshojë nga konsulta dhe vlerësimi i zakonshëm osteopatik. Do t'ju bëhen pyetje specifike në lidhje me sportin tuaj të veçantë ose madje për të demonstruar disa lëvizje. Diagnoza juaj dhe plani i trajtimit do të diskutohen në mënyrën e zakonshme.

Trajtimi ka të ngjarë të përfshijë përdorimin e teknikave osteopatike brenda dhomës së trajtimit të kombinuar me një program më specifik të bazuar në ushtrime në palestrën e studios. Qëllimi është kthimi në aktivitetin e plotë fizik.

Shërbimet e Mjekësisë Sport & Ushtrime

Fizioterapistët tonë sportive të specializuara janë me përvojë të madhe në vlerësimin dhe trajtimin e lëndimeve të indeve të buta, me njohuri të madhe të biomekanikës, patologjisë së indeve dhe shërimit. Ata kryejnë një vlerësim të plotë, trajtim dhe rehabilitim për të gjitha lëndimet muskulo-skeletore.

Për ankesat duke përfshirë:

  Lëndimet e tepruara dhe thyerjet e stresit
  Çarja e muskujve, ndrydhjet e tendinave dhe ligamenteve
  Lëndimet e gjurit, kyçit të këmbës dhe shputës së këmbës
  Lëndime shpatullash, bërryl tenisi, dhimbje dore dhe kyçi