SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Rehabilitimi Ortopedik në Detaje

Prioriteti ynë, në Ordinancën Shëndeti është të përmirësojmë shëndetin tuaj dhe cilësinë e jetës. Ekipi ynë i Terapistëve Fizikë punon së bashku për të përmirësuar shëndetin dhe mirëqenien tuaj të përgjithshëm përmes planeve të trajtimit të individualizuar të hartuar për të përmbushur kushtet tuaja dhe kufizimet kohore. Planet tona të trajtimit janë krijuar për t'ju ndihmuar të rigjeni lëvizjen dhe pavarësinë. Ne do t'ju ndihmojmë të ktheheni në rutinën tuaj ditore, sa më shpejt që të jetë e mundur.

Rehabilitimi Ortopedik


Shëndeti dhe Mirëqenia e Përgjithshme

Terapia ortopedike përfshin kujdesin për problemet nga sistemi muskulo-skeletor siç janë muskujt, kockat, kërcet, ligamentet dhe tendinat. Kombinimi i një ekipi të përkushtuar, të licencuar profesionistësh dhe pajisjeve më të fundit në ambientet tona të pajisura plotësisht, programet tona të rehabilitimit ortopedik ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve tuaja dhe rrisin lëvizjen tuaj. Një ekip i Terapistëve Fizikalë, asistentë dhe trajnerë të çertifikuar të atletikës me përvojë dhe shumë të motivuar sigurojnë:

  • Program i Personalizuar i Terapisë Fizike dhe rehabilitimit i përshtatur diagnozës, gjendjes dhe progresit tuaj duke përdorur teknikat më të fundit.
  • Programet e specializuara të rehabilitimit për të ndihmuar pacientët të kapërcejnë një sërë problemesh ortopedike.

Kushdo që ka përjetuar një dëmtim muskulo-skeletor, i është nënshtruar zëvendësimit të kyçeve, traumës së qëndrueshme të kockave ose është diagnostikuar me një sëmundje degjenerative të nyjeve shpesh ka funksion dhe lëvizshmëri të kufizuar, dhimbje dhe ndërlikime të tjera. Në Ordinancën Shëndeti, ne ofrojmë zgjidhje efektive për disa lloje të aftësive të kufizuara ortopedike dhe dëmtimeve që përfshijnë fraktura, dhimbje në shpinë, çrregullime të qafës dhe pjesës së poshtme të shpinës dhe shumë më tepër probleme kufizuese të lëvizjes. Ne punojmë me ju për të lehtësuar pasojat e lëndimit, traumës ose operacionit tuaj.

Qëllimet Tuaja Janë Qëllimet Tona

Qëllimi ynë përfundimtar është shëndeti juaj. Pra, ne i konsiderojmë qëllimet tuaja si qëllimet tona. Ne kemi vendosur duart tona të suksesshme në trajtimin e një sërë çrregullimesh muskulore dhe skeletore. Ne sigurojmë që të merrni lehtësim total nga të gjitha llojet e pas-efekteve të lëndimit tuaj, traumës ose operacionit. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara të trajtimit ortopedik për secilin nga pacientët tanë në Ordinancën Shëndeti në Prishtinë duke analizuar nevojat e tyre specifike. Të gjithë marrin vëmendje dhe kujdes të specializuar me planet tona specifike të trajtimit me objektiva të integruar që përfshijnë:

  • Identifikimi i dobësive funksionale të pacientit dhe vendosja për planet e tyre të individualizuara të trajtimit.
  • Analiza e qëllimeve të pacientit për të përgatitur në mënyrë efektive programin e rehabilitimit
  • Ndryshimi dhe rregullimi i programeve të trajtimit sipas nevojës bazuar në progresin dhe lëvizshmërinë.

Ne ndjekim një trajtim miqësor ndaj pacientit, të drejtuar nga qëllimi, për të rikthyer vitalitetin fizik të pacientëve tanë, ndërsa ndërtojmë forcën e muskujve. Përmes këtyre programeve të personalizuara në Ordinancën Shëndeti, pacientët përjetojnë ekuilibër të përmirësuar, rifitojnë lëvizshmërinë dhe arrijnë pavarësi të optimizuar.