SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Terapia e masazheve përdor një larmi teknikash për të manipuluar nyjet dhe indet e buta për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm të trupit tuaj. Masazhi rrit furnizimin e trupit me oksigjen dhe lëndë ushqyese në muskujt tuaj, të cilat ndihmojnë në çlirimin e mbeturinave nga indet muskulore. Masazhi gjithashtu përshpejton aftësinë natyrore të trupit tuaj për të shëruar vetë.

 

Shëndeti i Përgjithshëm dhe Relaksimi

Terapia e Masazheve është vlerësimi dhe trajtimi i mosfunksionimit dhe dhimbjes së indeve të buta dhe artikulacioneve. Masazhi mund të ndihmojë në rivendosjen e fleksibilitetit dhe gamës së lëvizjes, si dhe në rritjen e shëndetit dhe relaksimit të përgjithshëm.

Të gjitha llojet e Terapive Masazh

Trajtimi mund të përfshijë lirimin miofasial, masazh thai, akupunkturë / elektro-akupunkturë, refleksologji, TENS terapi, gua sha terapi, moksa terapi, ultratinguj terapeutik, IFC, mobilizim të përbashkët, terapi me lazer, ushtrime në shtëpi dhe terapi me hixhame.