SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Në këtë faqe do ju tregojmë si të shkarkoni MP3 Hipnoterapi në telefonat tuaj iPhone apo Samsung me hapa të qartë që ju të mund ta ndëgjoni më lehtë përmes telefonave tuaj të menqur. Duhet të keni së paku 70 MB hapësirë në telefonat tuaj për shkarkim të MP3.

  • HAPI I PARË HAPNI EMAILIN QË KENI MARRË NGA ORDINANCA SHËNDETI NÉ TELEFONAT TUAJ QË DUKET SI MË POSHTË DHE SHTYPNI LINKUN PËR SHKARKIM!

  • HAPI DY DO JU HAPET NJË FAQE TJETËR ATY KENI OPCIONIN VIEW DHE DOWNLOAD. JU SHTYPNI DOWNLOAD! SHIHNI MÉ POSHTÉ

  • HAPI I TRETÉ MUND TÉ SHIHNI PROGRESIN E SHKARKIMIT SI MÉ POSHTÉ! SHTYPNI ATY SI E RRUMBULLAKTÉ ME SHIGJETÉ

JU HAPET NJÉ FAQE DHE SHTYPNI DOWNLOAD!

PASI TÉ SHTYPNI DOWNLOAD JU HAPET KJO FAQE QÉ TREGON PROGRESIN E SHKARKIMIT NÉ TELEFONIN TUAJ!

  • HAPI I KATÉR SHKARKIMIN MUND TA GJENI TE APLIKACIONI FILES NÉ IPHONE APO NÉ MY FILES APP NÉ TELEFONAT SAMSUNG!

  • HAPI I PESTÉ PASI TÉ SHTYPNI APLIKACIONIN FILES DO JU HAPET NJÉ FAQE TJETÉR SI MÉ POSHTÉ! MUND TÉ SHTYPNI ICLOUD DRIVE APO DIREKT TE DOWNLOAD

  • HAPI I GJASHTÉ PASI TÉ SHTYPNI DOWNLOAD ATY MUND TA GJENI VENDIN KU ÉSHTÉ BA SHKARKIMI!

  • HAPI I SHTATÉ TASH VETÉM SHTYPNI SE KU ÉSHTÉ RUAJTUR SHKARKIMI MP3 DHE FILLONI TA NDÉGJONI DUKE KLIKUAR SI MÉ POSHTÉ!