SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

 

 

Programi i Rehabilitimit të Lëndimeve në Punë

Lëndimet në punë mund të ndodhin papritmas, të tilla si një rrëshqitje ose rënie, ose ngadalë me kalimin e kohës me një tendosje të përsëritur në një zonë të trupit. Nëse jeni i lënduar në punë, na kontaktoni për të parë se si mund të ju ndihmojmë me problemin tuaj. Lëndimet në vendin e punës janë një problem i zakonshëm. Ne ofrojmë programe që ofrojnë rehabilitim të lëndimeve në vendin e punës, vlerësime të vendeve të punës dhe këshilla parandaluese ergonomike.

Cilat janë Përfitimet e Terapisë?

Ne përqendrohemi në një qasje aktive të lëndimit për të rivendosur funksionin dhe për t'u kthyer në punë. Nëse lëndimi juaj në vendin e punës ka ndodhur nga një aksident ose nga përdorimi i tepërt, do të gjeni programe të dobishme për:

  • Lehtësimin e dhimbjes tuaj
  • Forcimi & Fleksibiliteti
  • Përmirësoni aftësitë tuaja funksionale
  • Koordinoni dhe kthimin tuaj në punë
  • Jepni Këshilla Ergonomike
  • Siguroni Parandalimin e Lëndimit të Punës