SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Vizioni Ynë

Për të qenë një klinikë që tërheq, shpërblen dhe mban stafin e terapisë fizike shumë të aftë. Qasja jonë proaktive ndaj zhvillimit të praktikave më të mira të biznesit dhe promovimit të metodave efektive të trajtimit do të na ndihmojë ta realizojmë këtë. https://bastoresportive.com/

Filozofia Jonë

Ordinanca Shëndeti është e përkushtuar të ofrojë shërbime të fizioterapisë, kinezoterapisë dhe hipnoterapisë me cilësi të lartë në ambiente të bukura të nivelit të fundit.

Si udhëheqës të kujdesit shëndetësor, ne kemi partneritet me grupe dhe ngjarje brenda komuniteteve që u shërbejmë. Fokusi ynë në edukimin e vazhdueshëm të terapistit tonë fizik është i pakonkurueshëm dhe garanton terapistët tanë fizikë të kuptojnë dhe të vënë në praktikë trajtime të jashtëzakonshme dhe teknika rehabilitimi të disponueshme për të gjitha llojet e lëndimeve dhe problemeve shëndetësore.

Misioni Ynë

Ne jemi të përkushtuar si profesionistë të kujdesit shëndetësor parësor për të ndihmuar klientët tanë të rifillojnë ndjekjen e tyre gjatë gjithë jetës për shëndetin, palestrën dhe mirëqenien.

Kualitet i Lartë

Ne kemi një qasje të orientuar drejt qëllimit për shërimin. Cilido të jenë qëllimet tuaja, ne duam t'ju ndihmojmë t'i arrini ato.

Kujdesi i Pacientëve

Ne do të sigurojmë trajtim praktik në zyrë dhe edukim që mund të merrni me vete në shtëpi, duke ju mundësuar që të bëheni një pjesëmarrës aktiv në shërimin tuaj dhe shëndetin e ardhshëm fizik.

Shërbim Profesional

Terapistët tanë fizikalë kanë një përvojë të kombinuar klinike rreth 15 vjeçare dhe një pasion të përbashkët për të ndihmuar komunitetin tonë të qëndrojë aktiv.

rreth nesh

image-divider