SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Ne ofrojmë shërbime të Fizioterapisë

Terapia juaj fizike personale fillon me një vlerësim gjithëpërfshirës të kufizimeve funksionale dhe zonave të dhimbjes. Ekipi ynë i terapistëve fizikë ekspertë do të hartojë një plan trajtimi bazuar në nevojat dhe qëllimet tuaja të lidhura me trajtimin. Ne kemi një qasje ekipi dhe do të këshillohemi me punëdhënësin tuaj dhe menaxherin e çështjes, nëse është e nevojshme. Gjatë trajtimit tuaj, ne do të punojmë shumë për t'ju ndihmuar të ktheheni në të gjitha aktivitetet normale funksionale.

Kur të jeni gati për shkarkim, do të merrni një program të personalizuar të ushtrimeve në shtëpi për t'ju lejuar të qëndroni të shëndetshëm në punë, për të përmirësuar më tej rehabilitimin tuaj.

Shërbimet tona përfshinin të gjitha llojet dhe madhësitë

Ekipi ynë me përvojë i fizioterapistëve do të kryejë një vlerësim gjithëpërfshirës, përfshirë vlerësimet posturale dhe biomekanike, për të diagnostikuar problemin tuaj.