SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775

Fushat Tona të Ekspertizës

Ne jemi krenar që ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh gjithëpërfshirëse për të përmbushur nevojat e të rriturve, të moshuarve dhe pacientëve pediatrik. Ekipi ynë profesionalë specializohet në sigurimin e kujdesit mjekësor të personalizuar, terapisë rehabilituese dhe ndihmës shoqëruese.

Shërbimet

Rreth Nesh

Ekipi ynë i profesionistëve shumë të trajnuar përdor teknologjitë më të fundit shëruese për t'ju rikthyer në shëndetin pa dhimbje, shpejt dhe me lehtësi. Ne vlerësojmë dhe trajtojmë plotësisht të gjithë faktorët rrënjësorë që kontribuojnë në lidhje me problemin tuaj. Kjo përfshin, por nuk kufizohet në, stresuesit tuaj të punës dhe shtëpisë, gjendjen e përgjithshme të trupit, ushqimin, zakonet gjenetike dhe posturale, lidhjet emocionale dhe modelet që mbahen në muskujt tuaj.

 

Bëni një Pyetje

  Përparësitë Tona

  Trajtimi i Personalizuar
  Ju do të merrni një trajtim të plotë të individualizuar
  Klinikë Komode
  Klinika jonë ndjehet si një qendër e rehatshme shëndetësore dhe e trajtimit
  Terapistë të Licencuar
  Trajtimi juaj do të kryhet vetëm nga terapistë të licencuar
  Rrjeti i Praktikuesve
  Ne do të punojmë ngushtë me të gjithë praktikuesit tuaj të shëndetit
  Përvoja e Stafit
  Terapistët tanë janë të trajnuar dhe të çertifikuar në teknikën e terapisë
  Qëllimet e Terapisë
  Vendosja e qëllimeve është mënyra më e mirë për të shijuar një rezultat të suksesshëm
  Pavarësisht nëse gjendja juaj është shkaktuar nga një sport, aksident në punë apo diçka tjetër, ne e mirëpresim mundësinë për t'ju shërbyer.

  Lajmet dhe Postimet e Fundit

  Gjeni të rejat më të fundit në lidhje me Klinikën tonë të Fizioterapisë dhe informacione në lidhje me të gjitha Fizioterapinë dhe nevojat tuaja shëndetësore.

  Ne jemi gjithmonë të lumtur të dëgjojmë atë që keni për të thënë kështu që sigurohuni që të lini një koment.

  Lexoni të Gjitha Lajmet

  Rekomandimet e Pacientëve