SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Nervoza

Çmimi origjinal qe: €80.00.Çmimi i tanishëm është: €40.00.

Përshkrim

• Lirohuni nga zemërimi dhe nervoza në mënyrë efektive dhe natyrale me Hipnoterapi.
• Programi më efektiv në dispozicion
• Mëso teknikat efektive dhe të dobishme për lirimin e nervozës
• Dëgjojeni këtë ingjizim MP3 për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat

Ndërdija juaj mban çelësin për tu liruar nga zemërimi dhe nervoza.

Zemërimi dhe nervoza janë një reaksion natyror nga ndërtimi i energjisë stresuese nga situata të ndryshme në jetën tuaj.

Duke e drejtuar këtë energji stresuese në mënyrë pozitive ju mund të liroheni plotësisht nga zemërimi dhe nervoza që ju ndjeni në një mënyrë më produktive dhe të dobishme dhe ndërprerjën e ciklit negativ që ju keni.

Hipnoterapia është një nga mënyrat më efektive për të marrë kontrollin e emocioneve tuaja dhe lirimin nga zemërimi dhe nervoza. Zemërimi është shpesh një simptomë e emocioneve apo faktorë të tjerë në jetën tonë. Ajo mund të jetë një shprehje e stresit, frikës, trishtimit ose depresionit, apo përshtypja dhe ndjenja se ne nuk kemi kontroll mbi jetën tonë. Hipnoterapia mund të ndihmojë që të gjej emocionet e vërteta prapa zemërimit dhe të drejtojë atë energji drejt sjelljeve më produktive.

Termi “menaxhimin e zemërimit” përdoret shpesh këto ditë dhe nganjëherë edhe si shaka. Megjithatë, zemërimi i pakontrolluar nuk është çështje e shakasë. Kjo mund të çojë në ndjenja të lënduara,marrëdhëniet e dëmtuara me njerëzit tjerë dhe shumë më keq nganjëherë edhe dëm fizik të pronës apo njerëzve. Zemërimi dhe nervoza kur ju vozitni është një shembull i zemërimit të pakontrolluar që mund të çojë në pasoja fizike dhe madje edhe me pasoja vdekjeprurëse.
Shëndeti ynë mund edhe të varet se si ne mbajmë ose shprehin zemërimin tonë. Studimet kanë gjetur se ata të cilët janë të zemëruar shpesh dhe për periudha të zgjatur kohore kanë më shumë gjasa për të zhvilluar sëmundje të zemrës.

Hipnoterapia punon për të kontrolluar zemërimin dhe për tu liruar plotësisht nga zemërimi dhe nervoza. Kur personi i nënshtrohet hipnoterapisë për lirimin e zemërimit është në gjendje që plotësisht të relaksohet dhe të lirohet nga zemërimi dhe nervoza. Proceset e mendimit rreth situatave që dikur janë manifestuar me shprehje të zemërimit do të ndryshohen plotësisht. Hipnoterapia është në gjendje për të shkaktuar përgjigjet më të përshtatshme të këtyre stimuluesve në mënyrë që emocionet e vërtetë janë të shprehura. Zemërimi atëherë bëhet një gjë e së kaluarës dhe e shprehur në mënyrë të kontrolluar.

Përmes hipnoterapisë trupi dhe mendja do arrijnë në një gjendje të relaksuar. Kjo mundëson informacionin tashmë brenda trurit të ristrukturohen në mënyrë që kur një situatë lind, një reagim konstruktiv emocional përdoret nga ju në vend të reagimit destruktiv. Kjo MP3 e hipnoterapisë për lirimin e zemërimit dhe nervozës do ju programojë ju që të zëvendësoni reagimet destruktive të zemërimit me reagimet më racionale dhe në mënyrë të qetë dhe më pozitive.

Ne të gjithë kemi momente në jetën tonë, kur ne jemi të zemëruar. Zemërimi mund të jetë një emocion i vështirë për të kontrolluar. Disa njerëz përballen me ndjenjat e tyre të zemërimit në mënyra të ndryshme. Ka nga ata që mbajnë ndjenjat e tyre në vetvete dhe janë ata që shpërthejnë me çdo gjë që ndodh rreth tyre. Këto dyja janë mënyra jo të shëndetshme për tu përballuar me zemërimin.

Kur ndjenjat e zemërimit fillojnë të lindin, pyesni veten nëse situata është aq e rëndësishme. Shumë herë ju do të gjeni kur ju filloni të jeni i vetdijshëm për situatën se kjo nuk është aq e rëndësishme dhe ju do e lejoni veten të liroheni nga zemërimi. Në raste të rralla, ju do të gjeni se zemërimi yt ka ndodh për shkak të drejtë. Edhe në këto rrethana ju duhet të gjeni një mënyrë konstruktive për zgjidhjen e konfliktit.

Mbajtja në vetvete e zemërimit mund të sjellë probleme emocionale dhe fizike. Kjo mund të çojë në stres, mungesë të gjumit dhe një normë të ngritur të rrahjeve të zemrës. Zemërimi mund të shkaktojë dëmtimin e marrëdhënieve me miqtë dhe familjen tuaj. Por kuptoni se ju mund të merrni kontrollin e zemërimit tuaj dhe ju mund të ndreqni marrëdhëniet me të tjerët; ajo mund të marrë pak kohë , por ju mund të liroheni plotësisht nga zemërimi dhe nervoza juaj.

Shpesh thuhet se zemërimi është i ngjashëm me depresionin, por emocionet janë të shprehur në mënyra të ndryshme. Me depresion, emocionet negative reflektohen nga brenda. Me zemërim, emocionet negative shprehen jashtë dhe shpesh ndaj njerëzve të tjerë. Ashtu si depresioni, zemërimi mund të ketë efekte të mëdha negative. Ajo ndikon jo vetëm në ju, por te të gjithë personat rreth jush që ju duan dhe kujdesen për ju.

Ne ju inkurajojmë që të kërkoni ndihmë, nëse ju nuk mund të kontrolloni zemërimin tuaj. Hipnoterapia mund të ju ndihmojë. Hipnoterapia do të ju lejojë për tu përballur me zemërimin tuaj në një mënyrë më konstruktive. Kur ju jeni të zemëruar ju jeni të mbushur me emocione negative. Hipnoza ju ndihmon të kthejni këto emocione negative në emocione pozitive. Mendja juaj është e fuqishme dhe hipnoterapia mund të ju ndihmojë që të liroheni plotësisht nga zemërimi dhe nervoza juaj.

Duke qenë i zemëruar dhe jo në gjendje për të kontrolluar zemërimin mund të ndikoj në mënyrë negative në jetën tuaj. Është e rëndësishme që ju të punojni në përmirësimin se si ju shprehni mendimet, ndjenjat dhe emocionet tuaja negative. Ne ju sugjerojmë të dëgjoni këtë MP3 të hipnoterapisë për “Lirimin e Zemërimit dhe Nervozës” për 30 netë rresht para se ju të shkoni në shtrat. Ndërdija juaj do të programohet për të ju dhënë kontrollin e ndjenjave tuaja dhe hipnoterapia do t’ju ndihmojë të përballeni me zemërimin në një mënyrë më konstruktive dhe pozitive!

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Nervoza”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *