SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Suksese në Studime

Çmimi origjinal qe: €80.00.Çmimi i tanishëm është: €40.00.

Përshkrim

• Forca e mendjes tuaj për Suksese ne studime dhe ne përmirsimin e notave dhe marrjen e testeve – nëse ju jeni parashkollor, shkollë të mesme apo në fakulltet
• Jini në gjendje të qëndroni të qetë dhe çkado që ju keni studiur të kujtoni çdo gjë kur ju jeni duke bërë
testimin
• Mësoni si të jeni plotësisht i fokusuar – çelësi i studimit dhe përmirsimit të notave.
• Arrini rezultate më të mira me studimet tuaja në të gjitha nivelet.
• Programoni veten për ndryshim derisa ju fleni.

• Dëgjojeni këtë ingjizim MP3 në telefonat tuaj mobil për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat

Cili është sekreti i notave të mira?

Fokusimi gjatë studimit!!!

Nëse përmirsimi i notave është objektivi juaj, hipnoterapija mund të ju ndihmoj të arrini qëllimin tuaj. Pjesa më e madhe për përmirsimin e notave përfshin marrjen e testeve. Kjo është një mënyrë subjektive për edukatorët për të matur se sa nga ajo që ju keni studiur ju në të vërtetë keni mbajtur në mend. Hipnoterapija ju jep mjetet dhe aftësitë për të qenë më të suksesshëm në marrjen e testeve.

Kur ju dëgjoni ndonjë ligjeratë apo pregaditeni për testim ndërdija juaj absorbon të gjitha informatat. Trika për përmirsimin e notave është që të rikujtoni informacionet e ruajtura në mendjen tuaj. Kjo është ku hipnoterapija ka efekt shumë të madh. Hipnoterapija ju lejon ju që të trajnoni mendjen tuaj të jo vetëm mbajë mend më shumë informata, por edhe të kujtojë këtë informacion kur ju nevojitet.

Shprehitë e studimit janë gjithashtu një pjesë e rëndësishme për përmirsimin e notave. Ju nevojitet disiplinë dhe një plan për të krijuar zakone të mira studimi. Krijimi i një shprehije të përdorimit më të mirë të kohës për të studiuar mund të arrihet përmes Hipnoterapisë. Hipnoza ju lejon studentve që të bëhen plotësisht të relaksuar dhe të fokusuar kur ju studioni.

Pasi të relaksoheni përmes teknikave të relaksimit, mendja juaj është e liruar për të absorbuar dhe riorganizuar mendimet tuaja.
Hipnoterapija përdorë teknikat efektive që ndihmon studentave të relaksohen, fokusohen dhe që të  bëheni më të mirë në studimin dhe marrjen e testeve. Brenda disa javësh ju mund të shihni një ndryshim drastik në notat tuaja dhe performancën e përgjithshme në shkollë mund të realizohet përmes Hipnoterapisë.

Ju nuk keni nevojë për të studiuar shumë apo për kohë më të gjatë…ju vetëm duhet të jeni plotësisht i pranishëm dhe i fokusuar kur ju studioni.

Kjo CD do t’ju japë startin që ju nevojitet.

Nëse ju jeni në shkollën fillore apo në shkollë të mesme apo në fakulltet apo duke punuar në masterin tuaj kjo CD është për ju!!!

Nëse ju jeni duke kërkuar për të përmirsuar notat e fëmijve tuaj apo ju jeni duke u përpjekur për të përmirsuar notat tuaja në shkollë ky program është për ju. Kjo CD për përmirsimin e notave do ju jap të gjitha aftësitë që ju nevojiten në mënyrë që të arrini notat më larta në shkollë. Kjo CD e hipnoterapisë do t’ju japë fokusin dhe përqëndrimin që ju nevojitet derisa ju jeni duke studiuar dhe duke u përgaditur për teste.

Ky program i fuqishëm i hipnoterapisë do ju lejojë që të absorboni më shumë informacion gjatë ligjeratave nga mësuesit tuaj. Ju do të kuptoni materialin në një mënyrë më të shpejtë dhe më efikase. Konceptet e vështira do të bëhen më të qarta për ju. Ju do të keni një gjendje të rritur të koncentrimit dhe fokusimit derisa ju jeni në klasë dhe gjatë kohës që ju jeni duke studiuar. Kjo do ju mundësojë që të absorboni më shumë informata dhe të përmirsoni aftësinë tuaj për të rikujtuar këtë infomacion kur ju jeni duke bërë testimin.

Ju do të ndiheni më i motivuar që të përfundoni detyrat tuaja të shkollës. Gjërat që kanë qenë të komplikuara dikur për ju do të bëhet më e lehtë për të kuptuar. Sugjerohet që ju të dëgjoni këtë CD për 21 netë para se ju të shkoni në shtrat. Disa persona filojnë të shohin rezultate menjëherë!!

Ju do të jeni në gjendje për të përmirsuar notat tuaja menjëherë. Nëse ju jeni duke kërkuar për të përmirsuar notat tuaja, marrjen e testeve, detyrat e shtëpisë apo projekte tjera kjo CD e Hipnoterapisë do prekë të gjitha fushat e aftësive tuaja akademike dhe do ju lejojë që të arrini potencialin tuaj të vërtetë. Kjo CD e Hipnoterapisë do ju jap mjetet që ju duhen që të arrini sukses në shkollë dhe për të përmirsuar notat tuaja!

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Suksese në Studime”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *