SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Koncentrimi dhe Fokusimi

Çmimi origjinal qe: €80.00.Çmimi i tanishëm është: €40.00.

Përshkrim

• Rritni koncentrimin dhe fokusimin me hipnoterapi
• Dëgjojeni këtë cd për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat
• Programoni veten për ndryshim derisa ju fleni.
• Programi më efektiv në dispozicion
• Dëgjojeni këtë cd për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat

Hipnoterapia ka një mënyrë të veçantë të organizimit të mendimeve dhe eliminim e mendimeve të dëmshme. Shpesh shumë njerëz që kanë probleme me fokusim fillojnë të marrin medikamente të ndryshme për të kthyer fokusimin. Nëse ju duket se ju nuk mund të merrni vendim apo jeni vazhdimisht duke kaluar nga një detyrë në tjetrën, atëherë hipnoterapia mund të punojë për të forcuar koncentrimin dhe fokusimin tuaj dhe të ju ndihmojë të arrini më shumë pa përdorimin e medikamenteve.

Ka shumë situata në të cilat përqendrimi dhe fokusimi janë të domosdoshme: vozitja e makinës, duke punuar në ndonjë projekt të rëndësishëm apo duke bërë testimin. Shpesh ne kemi problem të koncentrohemi në detyrat dhe qëllimet që kemi, sepse ka shumë gjëra që sillen në mendjet tona. Të gjitha këto mendime që sillen në mendjet tona e bëjnë pothuajse të pamundur për të përfunduar gjërat.

Procesi i hipnoterapisë për të krijuar koncentrim dhe fokusim më të mirë mund të ndahet në dy fusha kryesore.
Së pari ju duhet të mësoni se si të relaksoheni — për të lejuar të gjitha mendimet që të lihen menjanë dhe asnjë mendim i vetëdijshëm të mos marrë pjesë qëndrore mbi një mendim tjetër. Kjo është një prej aryjeve pse CD-ja e hipnoterapisë zakonisht përdoret para se ju të shkoni për të fjetur kur ju mund të vëni me një anë gjërat tjera që mund të ju humbin vëmendjen. Së dyti kur ju të jeni të relaksuar,hipnoterapia mund të rindërtoj dhe të organizoj mendimet në mënyrë që veprimet logjike mund të zëjnë vend.

Me të gjitha gjërat që ne përballemi në jetën tonë të përditshme nuk është çudi se ne e kemi të vështirë për tu përqëndruar edhe me gjërat më të vogla.Por është një mënyrë natyrale dhe efektive që mund të përmirësojë koncentrimin dhe fokusimin tuaj.Hipnoterapia mund të ju jap aftësinë për t’u koncentruar në çdo gjë që ju doni të fokusoheni.Do ju mësojë se si të bllokoni çdo gjë tjetër rreth jush dhe vetëm të fokusoheni në qëllimin apo projektin tuaj.

Ka shumë pjesë të jetës tonë që na duhet që të koncentrohemi në diçka.Nëse ajo është: shkolla,puna apo vozitja, koncentrimi është një pjesë e rëndësishme e jetës tonë të përditshme. Koncentrimi na ndihmon të kujtojmë gjërat dhe të mbajmë ato për rikthim në ndonjë kohë në të ardhmen kur të na nevojiten. Aftësia për tu koncentruar dhe fokusuar është shumë e rëndësishme për jetën tuaj të përditshme. Pa marrë parasysh atë që ju bëni për të jetuar ka raste në jetën tuaj kur ju keni nevojë për t’u koncentruar.Koncentrimi dhe fokusimi janë një pjesë e rëndësishme e jetës suaj.Fokusimi ju lejon që të realizoni qëllimet tuaja shumë më shpejt.

Nëse ju jeni në shkollë nëse ajo është shkolla fillore,shkolla e mesme apo fakulltet ju duhet të jeni në gjendje të koncentroheni në studimet tuaja. Ka raste kur ju duhet të keni vëmendjen te mësuesit tuaj dhe kjo mund të marrë fokusim ekstra në mënyrë që ju të jeni në gjendje për të kuptuar se çka ata janë duke thënë. Gjithashtu kur ju jeni duke studiuar për një test ju duhet të jeni në gjendje të koncentroheni dhe të fokusoheni në studimin e materialit.

Varësisht nga lloji i punës tuaj ka raste kur ju duhet të jeni tepër të vëmendshëm për punën tuaj. Nëse ju keni për të bërë kërkime, shkruani apo edhe të dëgjoni nevojat e klientëve tuaj të gjitha këto kërkojnë koncentrim dhe fokusim. Puna e çdo njeriu kërkon që ata të përqëndrojnë vëmendjen e tyre në detyra të veçanta. Karriera juaj mund të përmirësohet në mënyrë drastike me këtë CD të hipnoterapisë për rritjen e koncentrimit dhe fokusimit. Nëse ju keni problem të koncentroheni dhe fokusoheni atëherë kjo CD për rritjen e koncentrimit dhe fokusimit do t’ju ndihmojë.

Ne ju sugjerojmë ta dëgjoni këtë CD për 30 net rreth para se ju të shkoni në shtrat. Sugjestionet e fuqishme dhe pozitive do të punojnë në ndërdijën tuaj dhe do ju japin aftësi të madhe për tu koncentruar dhe për të bllokuar të gjitha gjërat tjera dhe vetëm për tu koncentruar në gjërat që ju doni të fokusoheni.

Rritni koncentrimin dhe fokusimin tuaj me hipnoterapi dhe kjo CD do t’ju jap strartin që ju nevojitet!!

Porositni këtë MP3 online tani dhe merrni kontrollin e jetës tuaj!!!

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Koncentrimi dhe Fokusimi”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *