SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Vetbesim Palimit

Çmimi origjinal qe: €80.00.Çmimi i tanishëm është: €40.00.

Përshkrim

• Të kesh vetbesim është faktori më i rëndësishëm për suksesin tuaj
• Mos lejoni që mungesa e vetbesimit të ju ndalojë nga tejkalimi i frikës apo arritjen e atyre gjërave që ju meritoni
në jetën tuaj
• Keni vetbesimin për të qenë në gjendje për të arritur atë që ju dëshironi – nëse ajo është diçka e thjeshtë apo
diçka komplekse … Jini të pandalshëm! Jini një fitues!
• Programoni veten për ndryshim derisa ju fleni
• Programi më efektiv në dispozicion
• Dëgjojeni këtë cd për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat

Vetbesimi fillon në mendjën tuaj. Çdo gjë që ju jeni,çdo gjë që ju doni të jeni dhe çdo gjë që ju do të jeni ka të bëjë me sasinë e vetbesimit që ju keni. Nëse ju mendoni rreth saj nuk ka ndonjë gjë që ju keni apo jeni që nuk u bë e mundur përmes së pari duke besuar në veten tuaj që ju mund të merrni atë, të jeni ajo, të keni atë ose të bëni atë. Pra kur ne punojmë në vetbesimin tonë ne punojmë në atë pjesë të vetes e cila është duke krijuar jetën tonë.

Pasi ju të ndryshoni botën tuaj të brendshme përmes hipnozës ju automatikisht dhe pa u përpjekur ju ndryshoni botën tuaj të jashtme, sepse ndërdija juaj gjithmonë ushqen vetëdijën tuaj me ide. Këto ide janë ato që japin fuqi jetës tuaj kur ju keni një jetë produktive,pozitive dhe të sigurt. Kur idetë tuaja janë penguar nga mungesa juaj e vetbesimit ju e gjeni veten të silleni në ciklin e njëjtë në vend se të lëvizni përpara.

Qëllimi i Hipnoterapisë ose qëllimi i çdo terapie tjetër është që të ju bëj ju të shkoni përpara në një vijë të drejtë në jetën tuaj drejt një qëllimi. Pra duke përdorur teknikat themelore,të thjeshta dhe teknikat shumë efektive kjo CD do të shkaktojë ndryshime në jetën tuaj pra ndryshime të cilat ju çojnë drejt qëllimeve tuaja.

Me blerjen e kësaj CD të Hipnoterapisë për Vetbesim Palimit do të çojë drejt qëllimit tuaj me të gjithë vetbesimin që ju keni nevojë. Kur unë them çojë drejt qëllimit tuaj unë dua të themë se kur ju jeni plotësisht vigjilent,plotësisht të vetëdijshëm ju do të keni mundësinë për të ecur përpara në jetën tuaj duke përdorur fuqinë të cilën ju do të keni nga ndërdija juaj.

Edhe pa menduar për këtë ndërdija juaj do të ushqejë vetdijën tuaj me ide të fuqishme dhe qëllime produktive. Ju do të silleni ashtu si gjithmonë, të jeni të zgjuar, funksiononi normalisht me përjashtim që ju nuk do të kini frikë për të shfrytëzuar shanset të cilat ju zakonisht nuk do merrnit.
Duke folur me njerëzit me të cilët ju zakonisht nuk do të kishit biseduar dhe duke bërë gjëra të cilat rrisin cilësinë e jetës tuaj janë gjëra të cilat pa fuqinë e hipnozës ju nuk do të bënit.

Rritja e pagës në punë apo duke gjetur punë, rritje e suksesit nuk është e pazakontë si një efekt anësor i përdorimit të kësaj CD-je të Hipnoterapisë për Vetbesim Palimit. Ju do të gjeni se kur ju të jeni master i vetbesimit çdo pjesë e jetës suaj fillon të ndryshojë nëse është ajo humbja e peshës,duke marrë nota më të mira, ose vetbesim kur ju folni me njerëzit tjerë dhe vetbesim në çdo sferë të jetës tuaj. Çdo gjë në jetën tuaj do të ndikojë pozitivisht kur ju filloni duke besuar në veten tuaj me ndihmën e kësaj CD të Hipnoterapisë për Vetbesim Palimit.

Nga thjesht duke dëgjuar gjatë natës këtë CD për 30 netë rresht ju do të gjeni se ndryshimet ndodhin në jetën tuaj shumë shpejt pa ndonjë përpjekje të vetëdijshme nga ana juaj. Vetbesimi është aq thelbësore për çdo ndryshim pozitiv që ju doni të bëni në jetën tuaj dhe pa të ju nuk do të shkonit askund dhe me të ju do të shkoni kudo që ju doni të shkoni. Ne të gjithë kemi një shkallë të dyshimit për veten tonë, të ardhmen tonë, aftësitë tona, vlerën tonë për të pasur këto cilësi janë pjesë e njeriut, por për t’i lënë ato të na mbajnë mbrapa kanë efekte të mëdha negative në jetën tonë. Pra, metoda për kapërcimin e këtyre sfidave dhe minimizimin e faktorëve që punojnë kundër jush është e lehtë të realizohet me hipnoterapi.

Për shumicën e njerëzve është e lehtë për të qenë me vetbesim në disa fusha. Ajo është gjithashtu relativisht e lehtë që të keni vetbesim në çdo fushë në një përqindje të vogël të kohës. Por për të mbajtur vetbesimin në mënyrë konstante të llojit që me të vërtetë shtyn jetën tuaj përpara mund të jetë shumë e vështirë për të bërë pa një ndihmë të vogël. Një studim i kohëve të fundit tregoi se si në zgjedhjen e një të dashuri apo të dashurës dhe në punësimin e një personi vetbesimi ishte një nga tiparet që njerëzit dëshiruan më së shumti. Vetbesimi do të parandalojë frikën që ka ndaluar rrugën tuaj dhe na ka mbajtur nga qëllimet tona dhe ëndrrat.

Hipnoterapia është për të shkuar thellë në një gjendje relaksuese dhe për të praktikuar se çfarë është qëllimi juaj, përsëri dhe përsëri derisa ju të merrni vetbesimin e duhur në të dhe pastaj aplikoni atë vetbesim kudo në jetën tuaj. Në një farë mënyre hipnoterapia është vetëm një mënyrë e shpejtë për të shkuar ku ju doni të shkoni.

Hipnoterapia ju lejon të krijoni besimin që ju dëshironi, shpejt dhe të përforconi atë dhe të aplikoni atë kur ju keni nevojë. Ju ende keni nevojë për të kryer pjesën tuaj. Na kontaktoni për të blerë këtë CD për Vetbesim. Ju duhet ta dëgjoni këtë CD për 30 netë dhe për të krijuar bazën e vetbesimit. Ju duhet të jeni i gatshëm për të provuar dhe ju duhet të keni dëshirë për tu përmirësuar.

Por rezultati përfundimtar është se ju mund të qëndroni pak më lart. Ju do të vini re se do të ndjeheni më mirë dhe njerëzit të tjerë do ta shohin këtë. Sa më mirë që ju ndjeheni aq më shumë ju do të doni të kujdeseni për veten. Ju filloni që të dukeni më mirë dhe për të fituar më shumë vetbesim dhe kjo bëhet një cikël i pafund.

Vetbesimi dhe lumturia kanë tendencë për të shkuar së bashku. Vetbesimi nuk do të thotë se ju do të jeni i patrembur në çdo situatë. Por kjo do të thotë se ju do të jetë pak më të rehatshëm në lëkurën tuaj dhe më të sigurt nga gjërat që ju bëni mirë. Një pjesë e vetbesimit është duke qenë të vetëdijshëm për fushat që nuk janë pikat e forta tuaja dhe duke e ditur se ju keni urtësinë për të deleguar atë punë për dikë që është i specializuar në këtë lloj detyre dhe intuitën për të ditur nëse ai person është i aftë për të bërë atë që ju doni të kryhet.

Për të përmirësuar vetbesimin tuaj filloni duke dëgjuar këtë CD dhe lejon që hipnoterapia të ju ndihmojë të shkoni apo arrini ato gjëra që ju dëshironi.

Ndërdija juaj mban çelësin për të arritur vetbesim palimit në mënyrë natyrale.

A jeni të sigurt kur ju ecni nëpër rrugë?
A jeni të sigurt kur jeni duke folur me njerëzit që ju njihni dhe njerëzit që nuk i njihni?
A jeni të sigurt në dukjen tuaj?
A jeni të sigurt në aftësitë tuaja?

Përgjigjja juaj për të gjitha këto pyetje duhet të jetë PO! Duke iu përgjigjur po të gjitha këtyre pyetjeve do të thotë që ju keni vetbesim në veten tuaj. Vetbesimi është thjesht një gjendje e mendjes dhe kjo është një gjendje e mendjes që të gjithë duhet të kenë, por jo të gjithë e kanë atë. Vetbesimi ka një ndikim në pothuajse çdo gjë që ne bëjmë. Ajo ndikon në mënyrën se si ne mendojmë dhe se si ne reagojmë ndaj gjërave. Ajo gjithashtu ndikon se si të tjerët na perceptojnë dhe reagojnë ndaj neve. Nëse ju keni filluar të mendoni se ju mungon vetëbesimi ajo është në rregull. Lajm i mirë është se vetbesimi mund të mësohet. Ju me të vërtetë mund të praktikoni vetbesimin dhe të bëheni një person me vetbesim.

Pyesni veten këtë: Në cilën pjesë të jetës unë kam nevojë për të përmirësuar vetbesimin tim? Ndoshta ju doni më shumë vetbesim kur ju jeni duke folur me njerëzit tjerë. Ndoshta ju doni më shumë vetbesim në aftësitë tuaja. Ndoshta ju doni më shumë vetbesim për pamjen tuaj. Dilni jashtë zonës tuaj të komfortit dhe ndjehuni më mirë në lidhje me veten tuaj! Ju mund të arrijë vetbesimin thjesht duke praktikuar atë. Bëhuni guximtar dhe mos e lejoni veten të jeni i zënë ngushtë apo të zhgënjyer nga një rezultat negativ. Shanset janë se do të keni një rezultat pozitiv dhe ju do të shihni se ju mund të kini vetbesim në çdo situatë.
Vetbesimi ju jep kurajo dhe zgjeron arritjen tuaj. Kjo ju lejon të merrni rreziqe më të mëdha dhe për të arritur më shumë se sa ju keni menduar ndonjëherë të jetë e mundur.

Duke pasur vetbesim në veten tuaj është shumë e rëndësishme. Së bashku me të pasurit vetbesim vjen edhe vetërespekti për veten. Këto janë të gjitha cilësitë që duhet të keni dhe mund të keni! Ndonjëherë gjitha që duhet për të rritur vetbesimin tuaj është për të pasur dikë tjetër për të ju dhënë një kompliment. Por burimi i vërtetë i vetbesimit jeni JU. Ju nuk mund të vareni nga të tjerët për të rritur vetbesimin tuaj kjo është arsyeja pse hipnoterapia është aq e dobishme. Hipnoterapia ju lejon të shihni veten ndryshe dhe në një mënyrë më pozitive.

Kjo CD e Hipnoterapisë për Vetbesim Palimit do t’ju japë shumë sugjestione pozitive për të ju bërë që ju të ndjeheni më të sigurt në veten tuaj. Kjo CD ka sugjestione të fuqishme të drejtuara drejt ndërdijës tuaj në mënyrë që ju të ndjeni vetbesimin në veten tuaj në të gjitha situatat. Ne të gjithë i pëlqejmë komplimentet nga miqtë,familja dhe njerëzit tjerë, por ne nuk mund të varemi gjithmonë nga të tjerët për të rritur vetbesimin tonë. Ju jeni tifozi juaj më i madh. Ju duhet të merrni kontrollin e vetbesimit tuaj dhe të shihni veten në një mënyrë pozitive. Hipnoterapia ju vë ju në krye! Ju mund të kontrolloni ndërdijën tuaj dhe për të rritur vetbesimin tuaj.

Lajm i mirë është se hipnoterapia do t’ju ndihmojë të arritur këtë. Ju meritoni të shohni veten në një mënyrë pozitive, sepse ju jeni person i mirë dhe i fortë. Ju jeni të zgjuar, të aftë, argëtues dhe tërheqës. Ju keni atribute kaq shumë të mira dhe kjo CD për Vetbesim Palimit do të ju ndihmojë të shihni atributet tuaja pozitive! Shpesh ne kemi tendencë të bimë në drejtim negativ dhe të përqëndrohemi në dobësitë tona, por është e rëndësishme që të largoheni nga mendimet tuaja negative. Mos harroni fuqinë e të menduarit pozitiv? Vetbesimi juaj dhe mendimet pozitive do t’ju bëjnë që ju të ndjeheni më mirë brenda vetes.
Duke u ndjerë mirë brenda veten shpejt shumë aspekte të jetës tuaj do të ndryshojnë për të mirë. Besimi në veten tuaj ju përgatit për të trajtuar situatat e vështira me qetësi dhe besim në aftësitë tuaja.

Duke pasur vetbesim i bënë njerëzit tjerë të ju shohin në një mënyrë tjetër dhe më pozitive. Njerëzit të cilët kanë vetbesim të fortë kanë një lloj finese sociale. Gjithkush pëlqen për të qenë rreth dikujt që është pozitiv dhe me vetbesim. Ju mund të jeni ai person kur ju të dëgjoni këtë CD të hipnoterapisë.

Ju duhet të gjeni vetbesimin tuaj të brendshëm. Ajo mund të marrë pak kohë dhe durim për të ndryshuar mënyrën si ju e shihni veten tuaj, por ju mund ta bëni këtë! Ju jeni një person i madh në brendësi dhe jashtë dhe ju e meritoni vetbesimin në jetën tuaj!

Arrini vetbesim palimit në mënyrë natyrale me Hipnoterapi !

Porositni këtë MP3 online tani dhe merrni kontrollin e jetës tuaj!!!

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Vetbesim Palimit”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *