SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Kujtesa

Çmimi origjinal qe: €80.00.Çmimi i tanishëm është: €40.00.

Përshkrim

• Nëse ju harroni apo keni problem për të kujtuar gjërat kjo MP3 do të ju tregojë se si ju mund të përmirësoni në mënyrë drastike kujteses
• Mësoni se si ju të keni qasje me sukses në ato gjëra që janë thjesht të fshehura në mendjen tuaj
• Programoni veten për ndryshim derisa ju fleni
• Programi më efektiv në dispozicion
• Dëgjojeni këtë MP3 për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat

A E DINI SE JU NUK HARRONI KURRË ASGJË?

Të gjitha gjërat ruhen përgjithmonë në ndërdijën tuaj!

Hipnoterapia përdoret për të përmirësuar kujtesën dhe është një terapi shumë efektive që përfshin sjellje të mësuara dhe riorganizimin e materialeve të ruajtura në trurin e njeriut në mënyrë që gjërat e parëndësishme nuk janë në rrugë të fakteve të rëndësishme. Për të kuptuar se si hipnoterapia mund të përmirësojë kujtesën ne duhet të kuptojmë se si truri merr dhe mban informacionin dhe rikujton atë kur është e nevojshme.
Truri pranon me miliona sinjale në ditë shumica e tyre në të njëjtën kohë. Ato janë pamjet, tingujt, aromat dhe ndjenjat që janë absorbuar, por vetëm pak prej tyre janë të regjistruara me vetëdije. Të gjitha shqisat në fakt janë aktive kur truri pranon pjesë të informacionit. Pjesa më e madhe e këtij informacioni nuk është e konsideruar e dobishme në këtë moment dhe shumë shpejt dhe automatikisht ajo lihet me një anë.

Hipnoterapia punon për të përmirësuar kujtesën duke bërë detyrën në klasifikimin dhe kategorizimin e informacionit.Ajo e bën këtë nëpërmjet së pari relaksimin e trupit dhe mendjes.Pastaj si një organizues virtual i informacioneve duke i rënditur ato në rajone të ndryshme të trurit.Kjo lejon të bëjë pastrimin dhe kështu që mendimet e rëndësishme që ne dëshirojmë të kujtojmë mund të rikujtohen shume shpejt.

Kjo CD e hipnoterapisë për përmirësimin e kujtesës do ju lejoj të relaksoj mendjen tuaj kështu që informacionet e rëndësishme mund të rikujtohen kur është e nevojshme.Kjo do të ju trajnojë që ju me vetëdije të mbani mend gjërat që ju duhen për të kujtuar më vonë.Këto janë aftësitë që mund të ndihmojë me marrjen e testimit, biznesit dhe marrëdhënieve personale dhe duke marrë maksimumin e gjitha gjërave që ju mësoni.

Hipnoterapia mund të ju ndihmojë që ju të keni qasje të këtyre informacioneve shumë lehtë dhe efektet e saj janë afatgjate

Derisa ne bëhemi më të vjetër aftësia e trurit tonë për të ruajtur,mbajtur dhe rikthyer informacion fillon të ulet.Gjatë gjithë jetës tonë ne duhet të ushtrojnë trurin tonë në mënyrë që të mbani atë të fokusuar dhe të mprehtë.Me ushtrime unë dua të them memorizimin,kryerjen e detyrave të thjeshta dhe komplekse.Hulumtimet kanë treguar gjithashtu se duke marrë më shumë oksigjen në tru mund të përmirësojë kujtesën.Kjo mund të realizohet me anë të aktivitetit fizik. Ushtrimet fizike mund të rrisin furnizimin e oksigjenit në tru dhe kështu të përmirësojnë aftësinë tuaj për t’u fokusuar dhe gjithashtu mund të përmirësojnë kujtesën afatshkurte.

Gjithkush mund të pajtohet se mosha ka një efekt mbi kujtesën tonë. Ka faktorë të tjerë që shkaktojnë disa njerëz për të përshpejtuar humbjen e kujtesës, por është mirë të dini se ne të gjithë mund të bëjmë diçka për këtë. Duke punuar në aftësitë tona të kujtesës duke kujtuar diçka në vend se ta shkruajmë atë mund të ndihmojë trurin tuaj. Duke bërë lojëra të trurit për të dhënë trurin tuaj një stërvitje mendore ka treguar për të ndihmuar dhe aktivitetit fizik mund të përmirësojë kujtesën.

Kujtesa juaj është shumë e rëndësishme për mirëqenien tuaj. Është e rëndësishme për të mbajtur atë të mprehtë gjatë gjithë procesit të plakjes. Derisa ju plakeni është mirë që ju të jeni sa më pak të varur nga të tjerët. Pra, duke e mbajtur mendjen tuaj të mprehtë ju do të kontribuoni pozitivisht në mirëqenien tuaj.

Pa marrë parasysh se çfarë moshe jeni është gjithmonë e rëndësishme për të punuar në përmirësimin e kujtesës tuaj. Askush nuk ka një kujtesë të përsosur nëse ju jeni 22 apo 96, por ju keni mundësinë për të përmirësuar aftësinë tuaj për të kujtuar gjërat. Ajo merr praktikë dhe me ndihmën e hipnoterapisë është shumë e lehtë që të keni një kujtesë shumë të mirë.

Kjo MP3 e hipnoterapisë do të programojë ndërdijën tuaj në mënyrë që të ju mundësojë për të kujtuar gjërat shumë lehtë dhe shpejt. Truri juaj ruan një sasi të madhe të informacionit dhe problemi është në qasjen e këtij informacioni kur ju duhet. Kjo MP3 e hipnoterapisë për përmirësimin e kujtesës do ju mundësojë që të keni qasje dhe të riktheni informacionin që ju nuk ishit në gjendje për ta rikujtuar më parë.

Edhe nëse ju jeni i moshës së re dhe nuk shqetësoheni rreth humbjes së afësisë tuaj të kujtesës ky program i hipnoterapisë do t’ju ndihmojë të mbani mend më shumë informacion. Nëse ju jeni në shkollë dhe ju duhet të mbani mend shumë gjëra ky program do të ju ndihmojë për të ruajtur, mbajtur dhe rikujtuar këtë informacion kur ju nevojitet.

Nëse ju keni humbur ndonjë gjë ky program mund të ju ndihmojë të keni qasje në kujtesën tuaj dhe të kujtoni saktësisht se ku mund ta gjeni. Të gjitha veprimet tua të së kaluarës janë të ruajtura diku në trurin tuaj. Ky program i hipnoterapisë do t’ju ndihmojë të kujtoni gjërat në vendin dhe kohën që ju doni.

Me hipnoterapi ka shumë mënyra të ndryshme që ju mund të përmirësoni kujtesën tuaj!
Ne ju sugjerojmë të dëgjoni këtë MP3 për 30 net rresht para se ju të shkoni në shtrat. Disa njerëz shohin rezultatet menjëherë. Ju mund të përmirësoni kujtesën tuaj dhe kjo MP3 e hipnoterapisë do ju jap mjetet e nevojshme për të pasur një kujtesë të mirë.

Përmirësoni kujtesën tuaj me këtë ingjizim MP3 të hipnoterapisë!

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Kujtesa”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *