SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Depresioni

40.00

Përshkrim

• Merrni kontroll të jetës tuaj me fuqinë e mendjës tuaj dhe lirohuni nga depresioni
• Programoni veten për ndryshim derisa ju fleni.
• Programi më efektiv në dispozicion
• Nëse ju apo ndonjë i afërm i juaj vuan nga depresioni, hipnoterapia mund në mënyrë natyrale dhe efektive të transformojë jetën tuaj për të mirë!

• Dëgjojeni këtë MP3 përmes telefonave tuaj për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat

Pikëllimi ndodh me të gjithë ne heret apo më vonë. Ajo mund të ndodh marrjen e ndodhë note të keqe në shkollë, probleme me ndonjë të afërm apo vdekja e ndonjë personi të afërm. Pa marrë parasysh se çfarë forme trishtimi vjen unë dua që ju të kuptoni se ky është një proces normal. Humbja e një personi është normale të ndiheni i pikëlluar për një kohë, por nëse kjo vazhdon me vite ajo mund të kaloj në depresion.
Përveq kësaj, depresioni mund të ndodhë tek ne nga një numër i madh arsyesh. Kjo MP3 e hipnoterapisë për Lirimin e Depresionit është e dizajnuar për të kontrolluar pikëllimin tuaj dhe të përfundojë depresionin tuaj. Kjo MP3 është projektuar që të ju kursejë ju muaj apo vite të kohës në zyret e ndonjë terapisti. Duke përdorur këtë MP3 ju do të gjeni se ju menjëherë do të ndjehen më mirë rreth vetes.
Për rezultate më të thella dhe të qëndrueshme unë ju sugjeroj ta dëgjoni këtë ingjizim MP3 për 30 netë çdo natë para se ju të shkoni në shtrat. Ju nuk duhet të përpiqeni të qëndroni të zgjuar për të dëgjuar se çfarë po thuhet në këtë MP3 për shkak se sugjestionet shkojnë në ndërdijen tuaj gjithsesi dhe hipnoterapia është shumë efektive kur ju jeni gjysmë të vetdijshëm apo tërësisht të fjetur derisa ju jeni duke dëgjuar MP3-në.
Pas 30 netë unë ju sugjeroj ta dëgjoni si të jetë e nevojshme. Shumë njerëz çdo ditë gjejnë lehtësim nga pikëllimi dhe depresioni i tyre duke përdorur teknikat e fuqishme të hipnoterapisë.

• Mëso se si për të luftuar depresionin me hipnoterapi!!

Ndiheni se jeta ka humbur kuptimin e saj?
I bllokuar,i pikëlluar dhe jashtë kontrollit?

Hipnoterapia mund të ndihmojë

Pikëllimi dhe depresioni mund të kenë efekte të mëdha negative nëse lihen të pa trajtuara. Depresioni mund të çojë në sëmundje fizike dhe madje edhe vetvrasje.

Nuk ka asnjë pjesë të jetës tuaj e cila do të mbetet e paprekur kur ju vuani nga depresioni. Ajo është si ujë që hyn në çdo çamje, çdo pore dhe çdo pjesë të jetës tuaj.

Në qoftë se ju vuani nga depresioni unë sigurisht ju jap simpatitë e mia të përzemërta për ju dhe në të njëjtën kohë unë ju ofrojë një zgjidhje.
Unë e di që ju do ta gjeni Hipnoterapinë shumë të dobishme në dhënien fund të depresionit tuaj apo deprsionit të një miku apo një të afërmi.
Hipnoterapia është përdorur për të ndihmuar njerëzit të trajtohen nga depresioni dhe shumë probleme tjera për shumë vite. Përmes aplikimit të teknikave të provuara ju mund dhe do të arrini qëllimet tuaja. Ju mund të liroheni nga depresioni dhe të jetoni jetën që ju doni përmes hipnoterapisë.

• Ndjenjat e pikëllimit, zbrazti apo hidhërim
• Nervozë të pakontrolluar dhe frustrim edhe me gjërat e vogla
• Humbja e interesit dhe motivimit për aktivitet normale
• Ndryshimet në gjumë, pagjumsi apo gjumë të tepruar
• Lodhje dhe humbje e energjisë
• Ndryshimet në apetit
• Ankth apo shqetësim
• Ndjenjat e pavlefshmërisë apo fajit, duke u fokusuar në dështimet e të kaluarës apo duke fajsuar veten për gjërat që nuk janë përgjegjësia juaj.
• Probleme me fokusim, marrjen e vendimeve dhe kujtesë të dobësuar
• Mendime frekuente për vdekjen dhe mendime të vetvrasjes

Nëse ndonjë prej këtyre përshkrimeve përputhet me atë që ju jeni duke përjetuar atëherë unë ju ftoj të bleni këtë MP3 për lirimin e depresionit dhe ta dëgjoni për 30 netë dhe shumë shpejt ju do të shihni ndryshimet pozitive në jetën tuaj. Një jetë normale, të qetë, të lumutur, të motivuar dhe plotësisht i liruar nga depresioni.
Unë mund të them se ky ingjizim MP3 është e projektuar për t’i dhënë fund depresionit dhe është përdorur me sukses nga shumë njerëz.

Unë gjithmonë i inkurajojë njerëzit që mendojnë se mund të kenë depresion për të kërkuar ndihmë në ndonjë mënyrë. Askush nuk duhet të kalojë nëpër dhimbje dhe vuajtje me depresionin. Është e rëndësishme që të njihni simptomat dhe kërkoni ndihmë profesionale. Hipnoterapia është një qasje e natyrshme që ndihmon njerëzit të relaksohen dhe të ndryshojnë mënyrën se si ata mendojnë për veten e tyre dhe jetën në përgjithësi.

Depresioni karakterizohet nga mendimet negative dhe ndjenjat, shpesh herë të pakontrollueshme. Kuptoni se ju e meritoni që të jeni të lumtur. Hipnoterapia mund të ju sjellë në atë gjendje, gjendje të shëndetshme dhe gjendje të lumturisë që ju dëshironi. Depresioni është një gjendje e mendjes që ju mund të fitoni kontrollin e plotë duke përdorur hipnoterapi. Qëllimi i hipnoterapisë është që të sjellë ndryshime në ndërdijën tuaj për të filluar të menduarit më pozitivisht dhe për të ju liruar nga gjendja depresive që ju keni.

Depresioni është një gjendje e mendjes që nuk duhet të ekzistojë. Dhënia fund e depresionit ka të bëjë me ndryshimin e procesit të mendimeve tuaja. Shumë individë në depresion mendojnë se ata janë përtej ndihmë. Më lejoni t’ju siguroj se ju nuk jeni përtej ndihme. Hipnoterapia mund të ju ndihmojë të rindërtoni mendimet tuaja në mënyrë që ju të fillojni të shihni gjërat në mënyrë të qartë dhe në një mënyrë më pozitive.

Hipnoterapia ka për qëllim të bëjë ndryshime në ndërdijen tuaj.Ingjizimi MP3-ja për Lirimin nga Depresioni do të riprogramoj ndërdijen tuaj kështu që ju filoni të mendoni pozitivisht në vend të negativitetit. Arsyeja pse ju jeni të depresionuar është se ndërdija juaj e ushqen vetdijen tuaj me ndjenja dhe mendime negative. Duke përdorur hipnoterapi ju jeni në gjendje të riprogramoni ndërdijen tuaj kështu që ajo e ushqen vetdijen tuaj vetëm me mendime dhe ndjenja pozitive.

Kur ju jeni në depresion, ju nuk jeni në gjendje të shihni veten në mënyrë të qartë. Ju kritikojni veten dhe shpesh imagjinoni gjëra rreth vetes që nuk ekzistojnë. Hipnoterapia riprogramon këtë mënyrë të të menduarit. MP3-ja për dhënien fund të depresionit do t’ju ndihmojë të shihni veten më qartë dhe më pozitiv. Ka me qindra sugjestione të fuqishme dhe pozitive në ingjizimin MP3-në për Lirimin e Depresionit.

Këto sugjestione do t’ju ndimojnë të ndryshoni jetën tuaj për të mirë. Kjo MP3 e hipnoterapisë gjithashtu ndihmon në krijimin e vetbesimit, motivimit dhe rritjen e nivelit të energjisë tuaj kështu që ju mund të jeni një person më i lumtur dhe më pozitiv. Ju meritoni të ndiheni mirë për veten dhe jetën tuaj. Duke pasur një mendim pozitiv për gjërat rreth jush është poashtu shumë e rëndësishme. Ju duhet së pari të ndjeheni mirë me veten tuaj dhe ky ingjizim MP3 për Lirimin e Depresionit do t’ju ndihmojë për të arritur këtë.

Tash mund ta bleni online dhe ta dëgjoni prej telefonave mobil menjëhere.

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Depresioni”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *