SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Shitje!

Belbëzimi

Çmimi origjinal qe: €80.00.Çmimi i tanishëm është: €40.00.

Përshkrim

• Evitoni belbëzimin në mënyrë efektive dhe natyrale me hipnoterapi
• Dëgjojeni këtë MP3 për 30 netë para se ju të shkoni në shtrat
• Programoni veten për ndryshim derisa ju fleni.
• Programi më efektiv në Kosovë
• Këtë ingjizim MP3 mund ta bleni tash online dhe ta dëgjoni përmes telefonave tuaj mobil

Ndërdija juaj mban çelësin në përmirsimin e pengesave në të folur si belbëzimin

Belbëzimi është një problem me rrjedhën normale të fjalëve. Dikush me belbëzim mund të përjetojë një bllokim të plotë të fjalëve kur ata thjesht nuk mund ta qesin një fjalë të caktuar jashtë, përsëritja e një rrokje apo zgjatja e një tingulli. Belbëzimi shpesh fillon në fëmijëri dhe zakonisht i prek më shumë dremtë se sa vajzat.
Askush nuk e di saktësisht se çka e shkakton belbëzimin edhe pse në kohë të fundit sugjerohet nga ekspertët se njerëzit që belbëzojnë mund të kenë vështirësi në kordinimin e mujkujve të nevojshëm për të folur dhe për këtë arsye ju duhet më shumë kohë për të formuar fjalë. Është e mundshme që belbëzimi mund të shkaktohet nga një sërë faktorësh duke përfshirë gjenetikën dhe faktorëve të mjedisit. Edhe pse belbëzimi është një gjendje fizike shpesh mund të jetë një aspekt psikologjik lidhur me të si p.sh : përjetimi i ndonjë traume apo duke kaluar një kohë apo situatë të vështirë apo keqtrajtimi në shkollë apo shtëpi.

Si mund hipnoterapia të ndihmojë me belbëzimin?

Belbëzimi është një gjendje fizike e cila mund të jetë shkaktuar nga situata të ndryshme dhe shpesh mund të keqësohet nga ankthi apo stresi. Hipnoterapia mund të ndihmojë për të zvogëluar ndikimin e këtyre shkaktarëve duke ndihmuar për tu relaksuar ju nga “rrethi i keq” që mund të shkaktojë aq shumë probleme duke mësuar reagime të reja, uljen e ankthit, ndërtimin e vetbesimin dhe vetrespektit dhe duke ju ndihmuar që të relaksoheni kur ju filloni të ndjeheni të tensionuar. Hipnoterapia mund të përdoret për të ndryshuar besimet e një personi në lidhje me këtë situatë dhe për të bllokuar reagimet ndaj kujtesës. Kjo përgjigjje relaksuese jo vetëm që ju bën të ndjeheni më të relaksuar,por në fakt ajo ndryshon mënyrën se si truri juaj është duke funksionuar në atë kohë në mënyrë që të normalizoj atë dhe të lejojë rrjedhjen normale të fjalëve dhe fjalive.
Duke përdorur këtë ingjizim MP3 të hipnoterapisë ju do të ju jipen mjetet e nevojshme që ju mundësojnë për të kontrolluar nivelin e stresit dhe ankthit tuaj dhe të keni një qasje më të qetë dhe më të sigurtë në të gjitha situatat.

Ndaloni belbëzimin dhe flisni në mënyrë të qartë
Lejoni që hipnoterapia të programojë trurin tuaj për përpunimin më të mirë të fjalëve.

Mund të jetë shumë shqetësuese kur pavarësisht nga përpjekjet tuaja fjalët thjesht nuk dalin lehtë dhe pa probleme. Kjo mund të jetë shumë stresuese dhe shumë e vështirë. Kjo e bën situatat sociale dhe situatat e punës shumë më shumë stresuese se ato duhet të jenë. Ajo ju mban prapa për të komunikuar dhe për të japur kontributin tuaj personal.
Ju ndoshta keni vënë re se kur ju jeni të shqetësuar dhe të stresuar në lidhje me diçka problemet me të folurit në mënyrë të qartë bëhen edhe më keq. Apo në rast kur ju jeni shumë të përqëndruar duke u përpjekur për të folur sa më qartë që të jetë e mundur ajo duke më edhe më e vështirë se kurrë më parë.

Shumë njerëz vërejnë se është më e lehtë për të shqiptuar qartë kur ata këndojnë apo aktrojnë. Kjo është pjesërisht për shkak se këto forma të komunikimit nuk do të ndjehen si ‘të folurit të zakonshëm “. Këndimi dhe aktrimi këto funksione të cilat janë të kontrolluara kryesisht nga hemisfera e djathtë e trurit dhe ndihet sikur hjeket presioni kështu që është më e lehtë për të prodhuar tingujt më qartë.
Sa më të relaksuar ju jeni komunikimi do të jetë më i lehtë. Dhe sa më shumë që ju mund të angazhoheni në hemisferën e majtë të trurit (e cila në përgjithësi rregullon të menduarit logjik dhe të folurit), komunikimi dhe të folurit do të jetë më lehtë.

Hipnoterapia është një mënyrë shumë e mirë për të mësuar trurit tuaj shprehi të reja.

Derisa ju relaksoheni dhe dëgjoni këtë MP3 në mënyrë të përsëritur ju do të vëreni se ju të filloni të ndiheni më të relaksuar dhe të qetë në përgjithësi dhe gradualisht ju do të filloni të ndiheni më rehatshëm me fjalë të veçanta dhe tinguj që më përpara kanë qenë problem për të artikuluar dhe ju do të adaptoheni në vizualizimin se si ju jeni duke artikuluar dhe drejtimin e këtij procesi në hemisferën e majtë të trurit tuaj ju do të filloni të ndiheni më të qetë dhe të relaksuar në situata të ndryshme dhe të sigurtë se ju mund të artikuloni çdo fjalë dhe fjali rrjedhshëm.

Hipnoterapia është një mënyrë e sigurt dhe e natyrale për të reduktuar belbëzimin në jetën tuaj. Ky ingjizim MP3 i hipnoterapisë për Evitimin e Belbëzimit do të trajnojë ndërdijën tuaj për të folur lehtë dhe rrjedhshëm.
Ne ju sugjerojmë të dëgjoni për 30 netë rresht para se ju të shkoni në shtrat. Me pak durim, fokusim dhe një mendje të hapur ju do të jeni në rrugën drejt eliminimit të belbëzimit.

Kjo MP3 e hipnoterapisë do t’ju relaksojë dhe të ju jap sugjestione të fuqishme për t’ju ndihmuar në eliminimin e belbëzimit!!

Vlerësime

Nuk ka ende komente.

Bëhu i pari që komenton “Belbëzimi”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *