SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Trajtimi i Depresionit me Hipnoterapi

Trajtimi i Depresionit me Hipnoterapi

Trajtimi i depresionit me hipnoterapi është një mënyrë moderne që ‌i ofron ​njerëzve mundësinë për të shpëtuar ⁢nga zugunat e ​mërzisë dhe ankthit.​ Përmes fjalëve positive dhe ndikimit ⁤të thellë në të nënvetëdijë, hipnoterapia sjell qetësi dhe ndihmë për të shëruar⁢ sëmundjen e trurit. Një⁣ rrugë e ndryshme përballë dështimit, hipnoterapia është për ata ⁢që duan të thithin bukurinë dhe vetëbesimin nëpërmjet ndryshimit të mendjes ​së tyre.