SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Trajtimi Efektiv I Spondilozes Lumbare Ne Rruazat L4-L5

Trajtimi Efektiv I Spondilozes Lumbare Ne Rruazat L4-L5

Trajtimi Efektiv I Spondilozes Lumbare Ne Rruazat L4-L5 – Pjesa lumbare e shpinës është një strukturë shumë e ndërlikuar. L4-L5 janë dy rruazat më të ulët në pjesën lumbare të shpinës dhe së bashku me diskun, nyjet, nervat dhe indet e butë të bashkangjitura ajo siguron një sërë funksionesh duke përfshirë mbështetjen e trupit të sipërm dhe lejimin e lëvizjes në drejtime të shumëfishta.

Read More