SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Trajtimi Efektiv I Spondilozes Lumbare Ne Rruazat L4-L5

Trajtimi Efektiv I Spondilozes Lumbare Ne Rruazat L4-L5

Trajtimi Efektiv I Spondilozes Lumbare Ne Rruazat L4-L5 – Pjesa lumbare e shpinës është një strukturë shumë e ndërlikuar. L4-L5 janë dy rruazat më të ulët në pjesën lumbare të shpinës dhe së bashku me diskun, nyjet, nervat dhe indet e butë të bashkangjitura ajo siguron një sërë funksionesh duke përfshirë mbështetjen e trupit të sipërm dhe lejimin e lëvizjes në drejtime të shumëfishta.

Read More

Terapia Fizike Aktive për Dhimbjen e Qafes

Terapia Fizike Aktive per Dhimbjen e Qafes

Terapia Fizike Aktive për Dhimbjen e Qafes – Kur trajtoni dhimbjen e qafës, fokusi kryesor i terapisë fizike është të përmirësojë forcën dhe fleksibilitetin e qafës. Këto qëllime arrihen më së miri përmes ushtrimeve aktive të dizajnuara për të aktivizuar mujkujt e qafës dhe muskujt përreth duke rritur gradualisht ngarkesën e punës me kalimin e kohës.

Read More