SHËNDETI JUAJ ËSHTË MISIONI YNË
Lokacioni
Rr. Shkupit Llamella A, Nr 5 Prishtinë
Orari i Punës
E Hënë- E Shtune: 11AM-7PM
Na Kontaktoni
( 044 ) 849 -775
Terapia Fizike Aktive për Dhimbjen e Qafes

Terapia Fizike Aktive per Dhimbjen e Qafes

Terapia Fizike Aktive për Dhimbjen e Qafes – Kur trajtoni dhimbjen e qafës, fokusi kryesor i terapisë fizike është të përmirësojë forcën dhe fleksibilitetin e qafës. Këto qëllime arrihen më së miri përmes ushtrimeve aktive të dizajnuara për të aktivizuar mujkujt e qafës dhe muskujt përreth duke rritur gradualisht ngarkesën e punës me kalimin e kohës.

Read More